Στην Σερβία Λάνγκφορντ-Ντούβνιακ

Μαζί δύο παίκτες οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ... Στην Σερβία βρέθηκε ο Κέβιν Λάνγκφορντ για να δει τον Ούρος Ντούβνιακ.

Στην Σερβία Λάνγκφορντ-Ντούβνιακ

Την ευκαιρία να τα πουν είχαν οι Ούρος Ντούβνιακ και Κέβιν Λάνγκφορντ καθώς ο Αμερικανός βρέθηκε στην Σερβία. Οι δύο παίκτες, που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλοί φίλοι και την σεζόν 2013-14 ήταν μαζί στην ομάδα του Πανιωνίου. Σε ό,τι αφορά τους δύο καλαθοσφαιριστές και τον ΠΑΟΚ, από την πλευρά του Σέρβου προκύπτει πως δεν έχει μιλήσει με τον "Δικέφαλο" ενώ ο Λάνγκφορντ πάντα θεωρείται μια υποψήφια λύση για τους "ασπρόμαυρους" (το προηγούμενο διάστημα από την πλευρά του παίκτη προέκυπτε πως θα έβλεπε με μεγάλο ενδιαφέρον την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης).

Τι "έδωσαν" στον ΠΑΟΚ

Ο Ντούβνιακ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2012 και είναι γεγονός πως έδωσε σημαντικές βοήθειες στον "Δικέφαλο" (την σεζόν 2011-12) έχοντας 8,3 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και προσφέροντας πολλά σε κάποια παιχνίδια για να "έρθουν" νίκες για τον ΠΑΟΚ. Επίσης στον "Δικέφαλο" την αγωνιστική χρονιά 2015-16 είχε 5,6 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 6,1 μέσο όρο στο Eurocup αλλά σε ορισμένα ματς με το εξαιρετικό σουτ που διαθέτει, ήταν ιδιαίτερα θετικός. Ο Λάνγκφορντ έπαιξε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15, ήταν πάρα πολύ καλός και είχε 11,7 πόντους ανά ματς στο πρωτάθλημα και 11,4 πόντους μέσο όρο στο Eurocup.

News 24/7

24MEDIA NETWORK