"Στοπ" στον Καββαδά, καλύτερα ο "Σόφο"

Την Πέμπτη αναλύθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο το παιχνίδι του Αρκαδικού και στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά πως θα πρέπει να περιοριστεί ο Βασίλης Καββαδάς. Νιώθει καλύτερα ο Σχορτσανίτης, απολογία για την ΚΑΕ.

"Στοπ" στον Καββαδά, καλύτερα ο "Σόφο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πάση θυσία θέλει ο ΠΑΟΚ την νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Αρκαδικό. Στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν πως δεν χωράνε άλλες "γκέλες" καθώς η ομάδα έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και στόχος είναι να μπει τέλος στο σερί των έξι ετών. Την Πέμπτη ο Σούλης Μαρκόπουλος μέσω βίντεο ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του Αρκαδικού και επισημάνθηκε τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Στους "ασπρόμαυρους" ξέρουν καλά πως είναι σημαντικό να περιοριστεί ο Βασίλης Καββαδάς καθώς ξεχωρίζει στον Αρκαδικό και είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του.

Ο Ελληνας σέντερ έχει 15,6 πόντους μέσο όρο ενώ βοηθά και στα ριμπάουντ. Φυσικά το βάρος δεν θα δοθεί αποκλειστικά σε αυτόν, αλλά σίγουρα είναι παίκτης "κλειδί" για τον Αρκαδικό και στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον κρατήσουν στα... ρηχά. Στον "Δικέφαλο" ελπίζουν το σύνολο του Μαρκόπουλου να εμφανιστεί πολύ καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία ματς μιας και οι παίκτες αυτές τις μέρες πήραν ανάσες, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς αρκετοί καλαθοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και εξαιτίας των απουσιών των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη.

Εξετάσεις ο "Σόφο", απολογία για... τρεις χαρτοταινίες

Στο γήπεδο βρέθηκε την Πέμπτη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος παρακολούθησε την προβολή βίντεο που έγινε και στην οποία αναλύθηκε το παιχνίδι του Αρκαδικού. Ο ίδιος νιώθει καλύτερα αναφορικά με το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική που διαπιστώθηκε πως έχει την Τετάρτη και την Παρασκευή θα εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά ενώ θα δοκιμάσει στην προπόνηση του "Δικεφάλου" (εφόσον νιώθει καλά, θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Αρκαδικό).

Την Πέμπτη πήραν μέρος όλοι οι παίκτες στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης (δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου) συνέχισε με θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Μετά το ματς με τον Αρκαδικό, θα υπάρχει ρεπό για κάποιες μέρες για τους παίκτες του "Δικεφάλου" και οι ξένοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στις πατρίδες τους. Στο μεταξύ, η ΚΑΕ κλήθηκε σε απολογία για τρεις χαρτοταινίες αναφορικά με το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του ΠΑΟΚ θα απολογηθεί με υπόμνημα την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK