"Σύντομα πολύ ψηλά ο ΠΑΟΚ"

Εκδήλωση για τους χορηγούς της ομάδας πραγματοποιήθηκε από την ΚΑΕ την Παρασκευή (22/5) και ουσιαστικά τους τίμησε για την βοήθειά τους προς τον "Δικέφαλο". Μάλιστα ζητήθηκε από εκπρόσωπους των χορηγών να υπογράψουν μια φανέλα του Κώστα Χαραλαμπίδη ώστε αυτή να μπει στο Μουσείο της ΚΑΕ. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

"Σύντομα πολύ ψηλά ο ΠΑΟΚ"

Πρέλεβιτς: "Να σας έχουμε και του χρόνου"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς είπε: "Επαγγελματικές ομάδες δεν υπάρχουν δίχως χορηγούς. Πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να διαφημιστούν οι επιχειρήσεις είναι μέσω μιας ομάδας. Πιστεύουμε στην ανταποδοτικότητα και γι' αυτό έχουμε επαφή με τους χορηγούς. Πιστεύω πως θα σας έχουμε (σ.σ. εννοεί τους χορηγούς) ξανά και του χρόνου για να συνεχίσουμε την πετυχημένη μας πορεία".

Γαλατσόπουλος: "Να πετύχουμε την έκπληξη και να περάσουμε στον τελικό"

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε μια ιδέα πολύ γρήγορα και για την ακρίβεια πριν μια εβδομάδα. Στα πλαίσια του Money Show είπαμε να γίνει αυτή η γιορτή και χαιρόμαστε που γέμισε η αίθουσα και είστε κοντά μας, όπως είστε όλο τον χρόνο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Εχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ και τρία χρόνια με διπλό στόχο. Εχουμε στόχο την εξυγίανση και την καλύτερη πορεία της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Σε αυτόν τον διπλό στόχο η συμβολή των χορηγών μας δίνει δύναμη και μετά από μια προσπάθεια ετών, η ομάδα έχει καταφέρει τεράστια αποτελέσματα, Φέτος πετύχαμε στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση στην Ευρώπη, τον στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης ενώ η ομάδα πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και τον Αρη.

Η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο άλμα και αξίζουν μπράβο στον Μαρκόπουλο και στους παίκτες που αγαπούν την φανέλα που φοράνε. Εμείς ίσως είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα με 50 χορηγούς και έχουμε ως χρυσό χορηγό τον όμιλο του Κοντομηνά. Και από εκεί και πέρα έχουμε τεράστιες εταιρίες και αυτό μας βοηθά πολύ. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ώστε να πετύχουμε την έκπληξη για να προχωρήσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω να είστε δίπλα μας και την νέα χρονιά ώστε ο ΠΑΟΚ να ανοίξει τα φτερά του και να πάει ψηλά. Πιστεύω σύντομα θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να μεταφέρω έναν χαιρετισμό του κ. Κοντομηνά και τα συγχαρητήριά του προς την ομάδα. Ο κ. Κοντομηνάς απουσιάζει στην Αμερικανή και με παρακάλεσε να μεταφέρω αυτόν τον χαιρετισμό σε όλους. Ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη γιατί εξαιτίας του ήρθε ο κ. Κοντομηνάς. Θέλω των ευχαριστήσω την Ηelexpo, τον κ. Λυσσαρίδη και την εταιρία του κ. Σαμαρά που είναι χορηγός".

Μαλέλης: "Ευχαριστώ διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες"

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης τόνισε: "Ευχαριστώ την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και γενικά όλη την ομάδα για όσα προσφέρουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να καταλάβουν την αρμόζουσα θέση που πρέπει να έχει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εχουν συμβάλει κι άλλοι χορηγοί για να ξεπεράσει η ομάδα τα προβλήματα του παρελθόντος". Πέραν του Μαλέλη, μίλησαν κι άλλοι εκπρόσωποι χορηγών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK