Σχορτσανίτης: "Είναι ώρα να αρχίζει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ και απάντησε στο αν σκέφτεται και πέρα από την 20η Δεκέμβρη.

Σχορτσανίτης: "Είναι ώρα να αρχίζει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, λιγο πριν την απογευματινή προπόνηση, την πρώτη του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο διεθνής σέντερ είπε συγκεκριμένα:

Για την έλευσή του στον ΠΑΟΚ: "Από τη στιγμή που έφυγα από τον Ερυθρό Αστέρα, ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη λύση γα μένα, για να παίξω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Η συνεργασία θα ωφελήσει και τους δύο, καθώς και εγώ θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του".

Για το τι μέτρησε στην τελική επιλογή του: "Ο τρόπος που με πλησίασε ομάδα, οι άνθρωποι της και το ο γεγονός ότι βρίσκεται εδώ ένας καλός φίλος και παλιός συμπαίκτης μου ο Κώστας ο Βασιλειάδης. Ήταν σημαντικός ο τρόπος που με προσέγγισε ο Τέλης (σ.σ. Ζουρνατζίδης) και ο Μπάνε που ήρθαν και με είδαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που θέλει να βοηθά τους παίκτες, οι παίκτες την ομάδα και αυτό βολεύει και τους δύο".

Για το αν θα είναι έτοιμος για το ματς με το Ρέθυμνο: "Θα δούμε όταν έρθει η ώρα".

Για το τι δεν πήγε καλά στη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα: "Όχι, δεν θέλω να πω κάτι".

Για τη γνώμη του γα τον φετινό ΠΑΟΚ: "Παίξαμε μερικά παιχνίδια στα οποία ήμασταν άτυχοι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή, δυνατή ομάδα. Έχασε παιχνίδια που ήταν κοντά στο σκορ στις λεπτομέρειες. Με τον ερχομό μου ελπίζω να περάσει αυτό το διάστημα και να αρχίζει να κερδίζει".

Για το γεγονός ότι συζητούσε να πάει στον ΠΑΟΚ και πριν καταλήξει στον Αρη: "Υπέγραψα, είμαι εδώ τώρα και αυτό μετρά".

Για το αν μπορεί να δει τη συνεργασία του και πέρα από την 20η Δεκέμβρη (σ.σ. όταν και αποκτά δικαίωμα να συζητήσει με άλλη ομάδα): "Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Βλέπω κάθε παιχνίδι με τη σειρά που θα έρχεται και θέλω να βελτιώνεται η ομάδα και μαζί και εγώ. Η 20η Δεκεμβρίου είναι πολύ μακριά ακόμα. Έχω έρθει να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη και στο μέλλον θα δούμε τι θα συμβεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK