Συγκλονιστικό video: "Για τον Γιαννάκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ" (VIDEOS)

Μία συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των μελών του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, η οποία σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στην 3η θέση της Basket League.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα φίλαθλο του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα, τον Γιαννάκη, που δεν χάνει αγώνα στο "Παλατάκι" και φώναξαν συνθήματα.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο Γιώργος Μπόγρης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και οι υπόλοιποι άσοι του "δικεφάλου" αγκάλιασαν τον πιστό φίλαθλο της ομάδας τους, ταυτίστηκαν με τη φωνή της "ασπρόμαυρης' εξέδρας και όλοι μαζί δημιούργησαν μία συγκλονιστική εικόνα.

Στο τέλος του video, μάλιστα, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ), ασπάστηκε τον Γιαννάκη, ο οποίος χάρηκε με την ψυχή του για την επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

"Εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στο βορρά!" (VIDEOS)

"Αν ήμουν Πρέλεβιτς, θα ένιωθα προσβεβλημένος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 84-80

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα