Συμφωνία με την LUANVI ο ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης LUANVI που θα ισχύει για την αγωνιστική περίοδο 2015–16, θα αφορά τον εξοπλισμό της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών, καθώς και των επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα διατίθενται μέσω της μπουτίκ.

Όπως ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η LUANVI σχεδιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποκλειστικά για την ανδρική ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει το σχεδιασμό και παραγωγή των εμφανίσεων της ομάδας για Ελλάδα και Ευρώπη, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών επαγγελματικών συλλόγων. Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεργασίας συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός συλλεκτικών εμφανίσεων του Π.Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της σεζόν".

Η LUANVI προσανατολίζεται στη δημιουργία αποκλειστικών συλλογών για μερικές από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρώπης σε όλα τα αθλήματα.

Ενδεικτικά, μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται οι Βαλένθια, Γρανάδα, Λεβάντε, Βιγιαρεάλ, Σαραγόσα (ποδόσφαιρο), Βαλένθια, Ανδόρα, Λαγκούν Άρο, Βαγιαδολίδ (μπάσκετ).