Συμφωνία ΠΑΟΚ-Χαριτόπουλου

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος αφού συμφώνησε με τον "Δικέφαλο".

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Χαριτόπουλου

Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χαριτόπουλος... Ο "Δικέφαλος" τα βρήκε με τον Ελληνα παίκτης και έτσι αυτός ντύνεται στα ασπρόμαυρα. Την Παρασκευή είχαμε φιλοξενήσει δηλώσεις του εκπροσώπου του για τον πιθανό γάμο των δύο πλευρών και το Σάββατο η ΚΑΕ γνωστοποιήσε: "Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Χαριτοπουλο".

Tο κλίμα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν θετικό από την Παρασκευή και έτσι το Σάββατο επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον παίκτη. Ετσι ο Χαριτόπουλος γυρίζει και πάλι στον ΠΑΟΚ μετά την σεζόν 2012-13, όταν κατά την διάρκεια αυτής είχε αποχωρήσει για την Λουκόιλ. Οι υπογραφές για να "κλείσει" το τυπικό σκέλος της συμφωνίας θα "πέσουν" από Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΑΕ, μέχρι την προηγούμενη Τρίτη έπρεπε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup. Ως εκ τούτου ο Χαριτόπουλος αλλά και ο "κοντός" που θα αποκτήσει ο "Δικέφαλος" (στην ομάδα έχουν κατά νου τον Σάνι Μπετσίτσοβιτς που αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας, αλλά από την ΚΑΕ δεν προκύπτει επισήμως κάτι γι' αυτόν) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup, παρά μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα (ο Χαριτόπουλος υπολογίζεται για το εντός έδρας ματς με τον Αρη) και στο Κύπελλο. Τέλος οι τραυματίες, Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης θα είναι μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής (1/2) με τον Αρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK