Συνάντηση... αναμνήσεων

Δεξίωση εν όψει του αγώνα ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ έγινε το βράδυ της Πέμπτης και σε αυτήν βρέθηκαν οι Λέβινγκστον, Μπάρλοου και Κολντεμπέλα που είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν... παλιές καλές στιγμές με τον ΠΑΟΚ.

Συνάντηση... αναμνήσεων

Διάφορες μεγάλες προσωπικότητες που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ "μαζεύτηκαν" την Πέμπτη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης καθώς έγινε η δεξίωση εν όψει του φιλικού του "Δικεφάλου" με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Οι Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου και Κλαούντιο Κολντεμπέλα βρίσκονται πλέον στη Θεσσαλονίκη και έτσι υπήρξε η ευκαιρία να "ξυπνήσουν" αναμνήσεις (για τα... παλιά καλά χρόνια του ΠΑΟΚ) στα διάφορα "πηγαδάκια" που στήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία βρέθηκε και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Δόθηκε φανέλα του ΠΑΟΚ στον Ιτούδη

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στο περιθώριο της δεξίωσης, τίμησαν τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Δημήτρη Ιτούδη δίνοντας του μια φανέλα (με το όνομα "Ιτούδης") από αυτές που θα φορεθούν από τους παίκτες του "Δικεφάλου" στο ματς με τους Ρώσους (οι φανέλες αυτές θα φορεθούν μόνο για το συγκεκριμένο επετειακό παιχνίδι) και ο Ελληνας κόουτς είπε: "Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ για το δώρο και την τιμή. Η πορεία μου στον ΠΑΟΚ είναι μικρή (σ.σ. παλαιότερα ο Ιτούδης ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ).

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε για την παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων (π.χ. Κολντεμπέλα, Λέβινγκστον, Ιβκοβιτς, Μπάρλοου, Μπουντούρης) στην δεξίωση: "Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που είσαστε εδώ. Φιλοξενούμε την ιστορία του ΠΑΟΚ και εδώ βρίσκονται μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Λέβινγκστον, ο Μπάρλοου, ο Κολντεμπέλα, ο Ιβκοβιτς,, ο Κατσούλης... Η παρουσία τους μας τιμά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK