Τα δεδομένα για Αντζούσιτς

Η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ντανίλο Αντζούσιτς αλλά και η επιθυμία του τελευταίου να παίξει σε μια ομάδα σαν τον "Δικέφαλο". Τι λέει ο ατζέντης του.

Τα δεδομένα για Αντζούσιτς

Ο Ντανίλο Αντζούσιτς (24, 1,95) είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον ΠΑΟΚ αλλά δεν ισχύουν τα όσα είχαν γραφτεί στο εξωτερικό σχετικά με το ότι είναι πολύ κοντά στον "Δικέφαλο". Τι γίνεται με την περίπτωσή του; Μιλήσαμε με τον ατζέντη του παίκτη, Γιώργο Παταπατίου ο οποίος μεταξύ άλλων μας μετέφερε:

"Ο Αντζούσιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και ψάχνεται για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ηταν στην Μπιλμπάο, έμεινε ελεύθερος και θέλει να δείξει την αξία του". Οσο για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ σχετικά με το οικονομικό; "Υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. Αυτό είναι το αγκάθι".

Η διαφορά στο οικονομικό για Αντζούσιτς και ο... Ντούβνιακ

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή έχει την δυνατότητα να προσφέρει λίγο περισσότερο από το μισό των χρημάτων που θέλει ο Αντζούσιτς ο οποίος βέβαια μπορεί να "ρίξει" τις απαιτήσεις του, αλλά θα πρέπει να "ανέβει" και ο "Δικέφαλος" οικονομικά.

Κατά τα άλλα ο Ούρος Ντούβνιακ περιμένει να δει αν οι "ασπρόμαυροι" "τρέξουν" το θέμα του (έχει γίνει επαφή της πλευράς του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του) ενώ υπάρχει μια περίπτωση -αν το επιτρέψουν οι συνθήκες- ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί με τον Αάρον Κραφτ που συμμετείχε στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Νίκος Σταυρόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK