Τα δεδομένα για Βασιλειάδη

Αρκετές οι πιθανότητες να "τελειώσει" θετικά το θέμα της επιστροφής του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ, ζήτημα που δεν είναι οικονομικό. "Δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ...", λέει ο ατζέντης του.

Τα δεδομένα για Βασιλειάδη
INTIME SPORTS

Το ότι ο Κώστας Βασιλειάδης έχει στο μυαλό του την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, είχε φανεί με το τέλος του πρωταθλήματος. Σε μια φωτογραφία που είχε "ανεβάσει" ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βασιλείου και έδειχνε όλη την ομάδα να πανηγυρίζει στο Παλέ (μετά την νίκη κόντρα στον Αρη), ο Ελληνας παίκτης είχε γράψει: " Ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρώσικα;".

Εμμεσα, δηλαδή, δήλωνε πως είναι ανοιχτός να γυρίσει στον "Δικέφαλο" μέσω της βοήθειας του Σαββίδη. Ο τελευταίος ωστόσο δεν έχει αναλάβει την ΚΑΕ... Μπορεί άρα να γυρίσει ο Βασιλειάδης με τα νυν δεδομένα; Η "μεγάλη" επιστροφή στον ΠΑΟΚ έχει αρκετές πιθανότητες και θα πρέπει να τονιστεί πως το θέμα της πιθανής συνεργασίας του "Δικεφάλου" με τον Βασιλειάδη δεν έχει να κάνει με το οικονομικό.

Εχει μεγάλες προτάσεις από το εξωτερικό

Ο "Δικέφαλος" είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του παίκτη ο οποίος από το εξωτερικό έχει μεγάλες προτάσεις (μέχρι και λίγο πάνω από το 300.000 ευρώ) αλλά στη παρούσα φάση δεν "ψήνεται". Είναι καθαρά θέμα ψυχισμού του Βασιλειάδη, το αν παίξει στον ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένονται... χειροπιαστά νέα.

Ισως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στο ξεκίνημα της άλλης (ενδεχομένως να υπάρξει και η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αφότου βέβαια δώσει το "ΟΚ" ο παίκτης) αφού αναμένεται η οριστική απόφαση του καλαθοσφαιριστή. Στη παρούσα φάση το... καλό είναι πως ο παίκτης δείχνει να θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Καλέργης: "Δεν έχει επέλθει συμφωνία"

Ο Βασιλειάδης από την στιγμή που πει οριστικά το "ναι", τότε αυτό σίγουρα θα "φέρει" ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Στη παρούσα φάση, πάντως, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Σπύρο Καλέργη με οποίο επικοινωνήσαμε... " δεν έχει επέλθει καμιά συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Βασιλειάδη".

"Πρώτη" δίχως τρεις...

Τέλος, την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση του "Δικεφάλου" στο "Παλατάκι" δίχως την παρουσία των Σαλούστρου, Μάρκοβιτς και Ντούβνιακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK