Τα δεδομένα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ

Η εύρεση πόρων για οικονομικά ζητήματα και ο εντοπισμός παίκτη που θα μπορεί να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τι γίνεται με το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ.

Τα δεδομένα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Για το ζήτημα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ αναφερθήκαμε νωρίς το πρωί (27/11), με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να έχουν στο μυαλό τους να καλύψουν το κενό του Κώστα Χαραλαμπίδη. Μάλιστα επειδή υπάρχει μπροστά το ματς Κυπέλλου (22/12) με τον Παναθηναικό, στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου ο "εκλεκτός" να μπορεί να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βέβαια για την ενίσχυση, θα πρέπει να βρεθούν πόροι για θέματα οικονομικού περιεχομένου (έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μπορεί να κινηθεί για παίκτη) και πιθανόν θα ζητηθεί η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιες περιπτώσεις παικτών θα μπορούσαν να είναι ο Αλέξης Κυρίτσης και ο Μανώλης Παπαμακάριος που μπορεί να βοηθήσει -και- στο οργανωτικό κομμάτι. Είναι θετικοί να παίξουν στον ΠΑΟΚ (ανέκαθεν υπήρχε εκτίμηση για τις δυνατότητές τους) επίσης έγινε σκέψη για Ελληνα παίκτη που έχει παίξει παλαιότερα στον "Δικέφαλο" και αγωνίζεται τώρα σε άλλη ομάδα ή να κινηθεί ο ΠΑΟΚ είτε για Σέρβο, είτε για Αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο. Γενικώς πολλά "παίζουν" για την ενίσχυση... Τέλος, να σημειωθεί πως το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα δείπνησε και το παρών έδωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK