Τα είπαν ΠΑΟΚ - Σχορτσιανίτης

Η συνάντηση που είχαν στον ΠΑΟΚ με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, λίγες ώρες πριν το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Διαβάστε αναλυτικά...

Την ευκαιρία να τα πουν με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη είχαν στον ΠΑΟΚ το Σάββατο, λίγες ώρες πριν το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη ομάδα στο Κράλιεβο της Σερβίας και ως γνωστόν στους Σέρβους θα αγωνίζεται από φέτος ο Ελληνας σέντερ.

"Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Κράλιεβο είχε και συνάντηση με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα... Το βράδυ (19:00 ώρα Ελλάδας) το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ για το Mega Leks Cup με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα", αναφέρει η ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Την Κυριακή θα γίνει ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά, στο οποίο ακόμη παίρνουν μέρος η Μέγκα Λεκς και  η Τράμπζονσπορ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα