Τα οικονομικά και οι... προτομές για Δεδέογλου

Σε Δ.Σ. της ΚΑΕ που έγινε την Δευτέρα, στον ΠΑΟΚ συζήτησαν για οικονομικά θέματα ενώ αποφασίστηκε να γίνουν προτομές για τα αδέλφια Δεδέογλου που έπαιξαν ρόλο για να γίνει το "Παλατάκι".

Τα οικονομικά και οι... προτομές για Δεδέογλου

Συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπήρχε την Δευτέρα και το παρών έδωσαν οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Καρακούσης, Κατσιώρας και Καραμπέρης. Οι τελευταίοι έκαναν κουβέντα για οικονομικά ζητήματα και συγκεκριμένα τι υποχρεώσεις έχει στο εξής η ΚΑΕ (επίσης υπάρχουν και τα θέματα των εσόδων με την συμφωνία που υπάρχει για χορηγία από τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και την στοιχηματική εταιρία που διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας στο Eurocup).

Συζητήθηκε το θέμα της Εφορίας, πάνω στο οποίο δεν θα έχει πρόβλημα η ΚΑΕ και θα πληρωθεί το σχετικό ποσό στο τέλος του μήνα ενώ αποφασίστηκε να γίνουν προτομές για τον Θανάση Δεδέογλου και τον Ιωάννη Δεδέογλου οι οποίοι δώρισαν στρέμματα στον "Δικέφαλο" προκειμένου να κατασκευαστεί το "Παλατάκι". Τέλος, στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσουν συνέχεια όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και το ενός λεπτού σιγή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK