"Ταχύρρυθμα" σε Κλάντον για το ντεμπούτο του με ΠΑΟΚ

Η προσαρμογή του Κιθ Κλάντον προκειμένου να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, τα πρώτα του στοιχεία και ο περιορισμός των ξένων του Λαυρίου.

"Ταχύρρυθμα" σε Κλάντον για το ντεμπούτο του με ΠΑΟΚ
Κλάντον ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κιθ Κλάντον θα κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Λαύριο και από την ημέρα που μπήκε στις προπονήσεις γίνεται προσπάθεια για τη γρηγορότερη προσαρμογή του. Του γίνονται "ταχύρρυθμα μαθήματα" για ν' αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού και τα συστήματα του "Δικεφάλου".

Από τις προπονήσεις εννοείται πως δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την αγωνιστική αξία και την προσφορά του. Παρόλα αυτά, δείχνει πως αμυντικά μπορεί να ανταποκριθεί μετά από πικ εν ρολ, αλλά επιθετικά δεν είναι ο παίκτης που θα απειλήσει με το σουτ από μέση απόσταση. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν βοήθεια και στον τομέα ριμπάουντ, ένα στοιχείο που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς απέναντι στο Λαύριο, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει ρίξει το βάρος στον περιορισμό των ξένων.

Παράλληλα, ο αγώνας θα αποτελέσει ευκαιρία για να τσεκαριστούν οι Κέσελ (παίκτης γνωστός) και Κρουμπάλι, καθώς δεν αποκλείεται ν' απασχολήσουν για τη νέα σεζόν.

Τέλος η προσπάθεια γι' απόκτηση περιφερειακού έχει επικεντρωθεί σε παίκτες από μικρά πρωταθλήματα. Ο Στέφον Χάνα, που αγωνίζεται στην Πολωνία, είναι από τους παίκτες που είχαν προταθεί παλαιότερα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού ήταν άλλες οι προτεραιότητες. Πρόκειται για γκαρντ με έφεση στις ασίστ, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβρη είχε υπογράψει στους Σικάγο Μπουλς.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK