Τεπιτς: "Δεν παίξαμε καλά..."

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 71-89 από την Ζλάτορογκ Λάσκο (στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" δεν είναι ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση της διαιτησίας) και ο Μιλένκο Τέπιτς παραδέχτηκε πως ο "Δικέφαλος" δεν ήταν καλός στο κυριακάτικο φιλικό.

Τεπιτς: "Δεν παίξαμε καλά..."

Συγκεκριμένα είπε: " Στο παιχνίδι με την Ζλάτορογκ, δεν παίξαμε καλά και πρωτίστως δεν καταφέραμε να ανταγωνιστούμε την ενέργεια και την δυναμική που έδειξαν στο παιχνίδι τους από το ξεκίνημα του αγώνα. Καταφέραμε να ανοίξουμε το παιχνίδι και να έχουμε μερικά καλά διαστήματα, αλλά βρήκαν αυτοπεποίθηση από το δυνατό τους παιχνίδι, στο οποίο δεν αντιδράσαμε σωστά, ήρθε και ένας εκνευρισμός κατά διαστήματα στην ομάδα μας, άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα και άρχισαν να έχουν τον έλεγχο.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με ορισμένα ελεύθερα σουτ, αλλά ήταν και αυτοί εύστοχοι, έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα και της αυτοπεποίθησης που είχαν αποκτήσει. Ήταν και λίγο τυχεροί σε ορισμένα από τα σουτ, αλλά από την άλλη δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα παιχνίδι κάθε μέρα.

Κάναμε κακό παιχνίδι σήμερα, αλλά είχαμε ένα πολύ καλό τουρνουά, κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε πολύ καλές και δυνατές ομάδες και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας σε αυτό το τουρνουά. Πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετά πράγματα, υπάρχουν αρκετά καλά σημεία στο παιχνίδι μας, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε καλή ομάδα, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας για τη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK