Τέσσερις απουσίες για τον Μαρκόπουλο

Προβλημάτων συνέχεια για τον Σούλη Μαρκόπουλος, αφού την Κυριακή έμειναν εκτός προπόνησης οι Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης, Δέδας και Μάρκοβιτς και θα υποβληθούν σε εξετάσεις

Τέσσερις απουσίες για τον Μαρκόπουλο
Μαρκόπουλος ΑΕΚ

Παρά το "βαρύ" πρόγραμμα από τα συνεχόμενα παιχνίδια που συνδυάζονταν με ταξίδια, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν χαρίστηκε στους παίκτες του. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν έδωσε ρεπό την επομένη της ήττας απέναντι στο Ρέθυμνο και προγραμμάτισε προπόνηση στην οποία δεν συμμετείχαν τέσσερις παίκτες.

Εκτός έμειναν ο Κώστας Βασιλειάδης (ενοχλήσεις στο πέλμα) που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (ενοχλήσεις στο γόνατο) που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Νίκολα Μάρκοβιτς που δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας πόνων στη μέση και ο Γιώργος Δέδας που έκανε ατομικό πρόγραμμα για ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Οι τέσσερις τους θα εξεταστούν την Δευτέρα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό.

Σε κάθε περίπτωση κατά την διάρκεια της αυριανής (15/2) μέρας θα φανεί ο ΠΑΟΚ με ποιους παίκτες θα φύγει για την Ρόδο, όπως τονίζεται στις τάξεις των "ασπρόμαυρων".

Τα δεδομένα είναι δύσκολα για τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη όπως λένε στον "Δικέφαλο" αλλά την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι τόσο με αυτούς τους δύο όσο και με τους Δέδα (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και το προηγούμενο διάστημα), Μάρκοβιτς (προληπτικά έμεινε εκτός προπόνησης την Κυριακή λόγω των ενοχλήσεων στη μέση) τους οποίους αναμένεται να δει ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς.

Κυρίως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Βασιλειάδη και "Σόφο" καθώς η κατάσταση των Δέδα και Μάρκοβιτς μπορεί να μην ανησυχητική και να είναι αποτέλεσμα της επιβάρυνσης λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK