Αρέσει ο ΝτεΚόζι στον ΠΑΟΚ, αλλά...

Ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την περίπτωση του Κουίντον ΝτεΚόζι, ο οποίος έχει προταθεί.

Αρέσει ο ΝτεΚόζι στον ΠΑΟΚ, αλλά...
2015 MITCHELL LEFF

Ο Κουίντον ΝτεΚόζι (23, 1μ96) είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ. Μια περίπτωση άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά ταυτόχρονα δύσκολη, όπως έχουν αντιληφθεί στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Πέρυσι ο Αμερικάνος γκαρντ έπαιξε για το κολέγιο Τεμπλ τελειώνοντας τη σεζόν με 15,9 πόντους ανά αγώνα. Στο σάμερ λιγκ με τους Σπερς έχει 4,5 πόντους.

Για την περιφέρεια πάντως υπάρχουν τα ονόματα των Τζόρνταν Σάιμπερτ (24, 1μ93) αλλά και Τζος Χάγκινς (22, 1μ85) στον οποίο είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες.

Εν τω μεταξύ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μικρό διάστημα μετά το θάνατο του πατέρα του έχασε και τη μητέρα του. Η ΚΑΕ ανέφερε επ' αυτού: " Βαρύς ο πόνος και το φορτίο για το εκλεκτό μέλος της οικογένειας του "Δικεφάλου" και της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, που σήμερα έχασε και την αγαπημένη του μητέρα, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και την οικογένειά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK