Θετικό κλίμα ανάμεσα σε Μαλέλη και χορηγούς

Με τρεις υποψήφιους χορηγούς για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησε ο Μάνος Μαλέλης. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο με την ομαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος.

Θετικό κλίμα ανάμεσα σε Μαλέλη και χορηγούς

Ο Μάνος Μαλέλης είχε συζήτηση με τρεις υποψήφιους χορηγούς για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και το κλίμα παρέμεινε θετικό, καθώς όπως είχαμε αναφέρει για τα χορηγικά ζητήματα είχε γίνει συνάντηση στις 10/7 στην οποία ήταν παρόντες πλην του στενού συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, αφότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση του τραπεζικού συστήματος μετά τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στη χώρα μας. Ετσι θα μπορούν να γίνουν εκταμιεύσεις και να φανεί σε τι ποσά μπορεί να υπολογίζει οικονομικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τους συγκεκριμένους τρεις χορηγούς.

Σε τουρνουά στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ξανά στη Σμύρνη, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας του περσινού Eurocup κόντρα στην Καρσίγιακα. Το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε αυτό θα λάβουν μέρος η διοργανώτρια και πρωταθλήτρια Τουρκίας, Πινάρ Καρσίγιακα, η Τράμπζονσπορ και η Ούνιξ Καζάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK