Την Τετάρτη η απολογία Βασιλειάδη

Έφτασε η κλήση σε απολογία για τον Κώστας Βασιλειάδη ο οποίος έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Θα απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή και κινδυνεύει με τιμωρία.

Την Τετάρτη η απολογία Βασιλειάδη

O Κώστας Βασιλειάδης κλήθηκε σε απολογία αναφορικά με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ καθώς έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη και αποβλήθηκε από τον αγώνα. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί και κινδυνεύει με τιμωρία. Εφόσον τιμωρηθεί και δεν παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, στους "ασπρόμαυρους" λέγεται πως δεν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης. Στον "Δικέφαλο" εκφράζεται η άποψη πως θα μπορούσε η κλήση για την απολογία να έρθει νωρίτερα. Με την κλήση σε απολογία που "ήρθε" την Τρίτη, πλέον όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Ολα "ΟΚ" στην προπόνηση, πίστη για το "διπλό"

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει την Μ. Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Δεν παρουσιάστηκε κάποιο... απρόοπτο για τον Σούλη Μαρκόπουλο στην τελευταία προπόνηση και έτσι η αποστολή του "Δικεφάλου" αναχωρεί για την Αθήνα δίχως -νέα- προβλήματα (με εξαίρεση το γνωστό θέμα της απουσίας του τραυματία, Απόλλωνα Τσόχλα). Βέβαια υπάρχει το ερωτηματικό της συμμετοχής του Βασιλειάδη στον αγώνα που θα γίνει στο ΟΑΚΑ αφού έχει κληθεί σε απολογία γιατί έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη στο ματς που έγινε στο "Παλατάκι".

Θυμίζουμε πως στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την "Ενωση" που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν αλλά και πως πετάχτηκαν νερά προς τα μέλη της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι. Ετσι θα υπάρχει απολογία και για την ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Μ. Τετάρτη. Το ματς με την ΑΕΚ ασφαλώς και είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ αλλά στις τάξεις της ομάδας εκφράζεται πίστη για το "διπλό". Αρκεί βέβαια ο "Δικέφαλος" να μην είναι τόσο κακός όσο ήταν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη αλλά να δείξει ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά με αυτή που είχε στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ αναφέρει για την προπόνηση της Μ. Τρίτης αλλά και το θέμα του Βασιλειάδη:

"Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο «Παλατάκι», με την συμμετοχή όλων των παικτών, εκτός φυσικά του τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, αύριο, Μ.Τετάρτη στις 18:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική τετράδα των Playoffs και λίγες ώρες νωρίτερα, στις 11:00, έχει προγραμματιστεί η απολογία του Κώστα Βασιλειάδη και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα του ματς του Σαββάτου. Όλα αυτά, την ημέρα του αγώνα, λίγο πριν το «τζάμπολ»!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK