Το 6Χ6 και ο Σχορτσανίτης

Οι έξι σερί νίκες που είναι εφικτό να "έρθουν" για τον ΠΑΟΚ βάσει του ευνοϊκού προγράμματος και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που νιώθει καλύτερα αναφορικά με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Ρεπό υπάρχει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα και την Τρίτη θα αρχίσει η... δουλειά για το εκτός έδρας ματς (27/1) με τον Αρκαδικό. Η νίκη είναι απαραίτητη για να μπει τέλος στο κακό σερί των έξι ηττών στο πρωτάθλημα και να αρχίσει ο "Δικέφαλος" να παίρνει την... πάνω βόλτα. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, το πρόγραμμα που υπάρχει στο εξής δίνει την δυνατότητα στους "ασπρόμαυρους" να έχουν έξι σερί νίκες.

Μετά το ματς με τον Αρκαδικό, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο, θα παίξει μετά εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια στο "Παλατάκι" τον Κόροιβο και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την Καβάλα εκτός έδρας. Πέραν του καλού προγράμματος, σημαντική είναι η επιστροφή των Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος νιώθει καλύτερα σχετικά με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα.

Την Τρίτη θα φανεί αν ο "Σόφο" (η λογική λέει πως θα παίξει στον αγώνα με τον Αρκαδικό) πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και σε τι κατάσταση θα είναι το γόνατό του αφού το προηγούμενο διάστημα είχε ενοχλήσεις. Ο Βασιλειάδης, ως γνωστόν, έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, στον "Δικέφαλο" θεωρούν δύσκολο να παίξει κόντρα στον Αρκαδικό αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής γι' αυτό.