Το... ανέβασμα του Βασιλειάδη

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι φορμαρισμένος και αυτό "δείχνουν" τα νούμερά του στα τελευταία τρία ματς του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τα πρώτα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πολύ καλός ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ... Πέραν των 17 πόντων του, πέτυχε σημαντικά καλάθια στο τέλος του σαββατιάτικου αγώνα αφού διαμόρφωσε με τρίποντο το 75-78 ενώ με βολές έκανε το τελικό 78-83. Ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία τρία ματς του ΠΑΟΚ, αυτά δηλαδή απέναντι σε Κόροιβο, Καβάλα και "Ενωση".

Στο συγκεκριμένο κομμάτι αγώνων ο Βασιλειάδης έχει μέσο όρο 19,6 πόντους (κόντρα στον Κόροιβο 20 πόντους, κόντρα στην Καβάλα 22 και κόντρα στην ΑΕΚ 17) ενώ στα προηγούμενα 18 ματς πρωταθλήματος που είχε παίξει, είχε 14 πόντους ανά αγώνα.

Οσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης, στα πρώτα του 18 παιχνίδια της Basket League ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε μέσο όρο 15,3 βαθμούς ενώ στα τελευταία τρία ματς έχει 23 βαθμούς ανά αγώνα (κόντρα στον Κόροιβο 24 βαθμούς στο ranking, κόντρα στην Καβάλα 24 και κόντρα στην ΑΕΚ 21).

Αναμφίβολα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει σε καλή φόρμα τον Βασιλειάδη στο τελευταίο σημαντικό κομμάτι της σεζόν αφού υπάρχουν τα πλέι οφ. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής αν μη τι άλλο είναι ανεβασμένος σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και δείχνει πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να υπολογίζει πολλά από αυτόν.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα