Το εκπληκτικό buzzer beater του 15χρονου Κόνιαρη

To Contra.gr γυρνάει το χρόνο πίσω και θυμάται το φοβερό τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου που είχε πετύχει ο Αντώνης Κόνιαρης σε ηλικία 15 ετών, κατά την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Το εκπληκτικό buzzer beater του 15χρονου Κόνιαρη

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ "έξυπνη" κίνηση με την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη. Το ταλέντο του νεαρού είναι του αδιαμφισβήτητο και μένει απλώς να το βγάλει στο παρκέ παίζοντας για δεύτερη φορά στον "Δικέφαλο".

Σε ηλικία 14 ετών (το 2011) ο Κόνιαρης εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των "ασπρόμαυρων" και η πρόσφατη απόκτηση προσφέρει την αφορμή να θυμηθούμε ένα εκπληκτικό buzzer beater που είχε στην πρώτη θητεία του.

Στο ματς ΠΑΟΚ-Μαντουλίδης για το παιδικό πρωτάθλημα το 2012), ο 15χρονος τότε γκαρντ ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου, πετυχαίνοντας συνολικά 23 πόντους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ