To Eurocup και η... τελευταία θέση στα ριμπάουντ

Η παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ, όπου ο "Δικέφαλος" αποτελεί την χειρότερη ομάδα του Eurocup και την τέταρτη χειρότερη στο πρωτάθλημα.

To Eurocup και η... τελευταία θέση στα ριμπάουντ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Για ένα ακόμη ματς, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ εμφάνισε την... γνωστή του αδυναμία στα ριμπάουντ. Το παιχνίδι τελείωσε με 32 "σκουπίδια" για τους "ασπρόμαυρους" και με 44 για τους "ερυθρόλευκους".

Ενδεικτικό του προβλήματος που υπάρχει φέτος για τον ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ, είναι το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη ομάδα του Eurocup (συνολικά είναι 36 οι ομάδες της διοργάνωσης Eurocup). Σε τρία ματς έχει συνολικά 81 "σκουπίδια" ενώ δεύτερη χειρότερη ομάδα είναι η Ρέτζιο Εμίλια με 82 ριμπάουντ.

Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη χειρότερη ομάδα στα "σκουπίδια" (συνολικά 114 έχοντας το έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω παράτασης) πίσω από τον Αρκαδικό, τον Κολοσσό και το Ρέθυμνο.

Με την παρουσία του "Σόφο" υπάρχει η προοπτική βελτίωσης του "Δικεφάλου" (πλέον έχει μπροστά του το ματς με την Αβτοντορ που θα γίνει την Τετάρτη στη Ρωσία) στα ριμπάουντ και μένει να δούμε πόσο μπορεί να αλλάξει... προφίλ στον συγκεκριμένο τομέα ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK