Το γεύμα και ο Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παρέθεσε γεύμα προς την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις ο Λάζαρος Παπαδόουλος

Το γεύμα και ο Παπαδόπουλος

Γεύμα προς την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρέθεσε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος καθώς την Τετάρτη είχε την ονομαστική του εορτή. Ο ίδιος άκουσε ευχές, όμως... έδωσε κιόλας προς τους Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλο (τους ευχήθηκε "χρόνια πολλά") λόγω των 24 χρόνων που συμπληρώνονται σήμερα (26/3) από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991. Με την ομάδα γευμάτισε και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης ο οποίος προσπαθεί να "τελειώσει" το θέμα της συμφωνίας με τον Ντόνι ΜακΓκραθ.

Με Παπαδόπουλο συνεχίζονται οι προπονήσεις

Στο μεταξύ, κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ολοι οι παίκτες πήραν μέρος στο πρόγραμμα και σε αυτό συμμετείχε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος προπονείται κανονικά με την ομάδα (συμμετέχει και στο διπλό σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βέβεια) και φυσικά πάντα είναι ανοιχτό το ζήτημα να επιστρέψει στους αγώνες. Η προπόνηση έγινε στην Καλαμαριά καθώς το "Παλατάκι" "χρησιμοποιείται" για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ που θα παίξει τελικό την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK