Το... καλύτερο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό, με το επιμέρους σερί 27-5 έκανε το καλύτερό του δεκάλεπτο την τρέχουσα σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Το... καλύτερο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουσλος είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Αρκαδικό. "Μακάρι να παίζουμε έτσι και ακόμη καλύτερα", ανέφερε μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος κόουτς για την τρίτη περίοδο, κατά την οποία ο "Δικέφαλος" έκανε ένα επιμέρους σερί 27-5.

Ετσι από το 29-34 του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ έγινε 56-39 στο 30'. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του δεκάλεπτο την τρέχουσα σεζόν κατά την τρίτη περίοδο του σαββατιάτικου αγώνα αναφορικά με την διαφορά των πόντων που πέτυχε και αυτών που δέχτηκε. Ο "Δικέφαλος" είχε 27 πόντους και ο Αρκαδικός μόλις πέντε, άρα υπήρχε μια διαφορά 22 πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το δεύτερο του καλύτερο δεκάλεπτο την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ το είχε κάνει κόντρα στην Ζολνόκι, στο εκτός έδρας ματς. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο "Δικέφαλος" έχανε με 17-11 αλλά με ένα επιμέρους σερί 7-25 στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο 20' κέρδιζε με 24-36. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, δηλαδή, υπήρχε μια διαφορά 18 πόντων υπέρ του ΠΑΟΚ (25 πόντους πέτυχε ο "Δικέφαλος" και επτά οι Ούγγροι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK