Το... κομβικό ζήτημα των χορηγιών

Πέραν του τι θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη, στον ΠΑΟΚ δίνεται μεγάλη προσοχή στο θέμα των εσόδων από χορηγίες αφού το ζητούμενο είναι να υπάρχει αύξηση του μπάτζετ.

Το... κομβικό ζήτημα των χορηγιών

Κάκιστη ήταν η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ λόγω του αποκλεισμού στα προημιτελικά του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου (από τον Φάρο που είναι ομάδα της Α2). Στον "Δικέφαλο" θέλουν η ομάδα την νέα σεζόν να επιστρέψει και πάλι ψηλά αφού τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές κατακτήθηκε η τρίτη θέση. Στον "Δικέφαλο" ξέρουν πως απαιτείται -αρκετά μεγάλη- αύξηση στο μπάτζετ και σε αυτό είχαμε αναφερθεί την επομένη της ήττας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Θα δοθεί μεγάλο βάρος στο θέμα των χορηγιών από πλευράς του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα με το τι μπορεί να γίνει στο ζήτημα του Ιβάν Σαββίδη και στο τι τελικά θα μπορεί να υπολογίζει από αυτόν η ΚΑΕ. Στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως το τμήμα μάρκετινγκ "δουλεύει" συνεχώς το θέμα των χορηγιών το οποίο θεωρείται κομβικό έτσι ώστε να υπάρχει μια ικανοποιητική βάση εσόδων (και αυτό θα "διευκολύνει" το θέμα της αύξησης του μπάτζετ).

Για το ζήτημα που αφορά τις χορηγίες υπάρχει και ο Μάνος Μαλέλης (σ.σ. με την έννοια πως πέραν του τι θα "βρει" από μόνη της η ΚΑΕ, ο Μαλέλης με τις γνωριμίες του μπορεί να "φέρει" λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα), ο οποίος ανέκαθεν προσπαθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.

Αλλωστε ήταν το άτομο που "έφερε" στην ΚΑΕ τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε επαφές (μαζί με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου") με χορηγούς αλλά το ζήτημα "κόλλησε" στα capital control, όπως είχε τονίσει πριν μήνες. Κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να συζητήσει ο Μαλέλης με τον Κοντομηνά για τον "Δικέφαλο" ενώ σε πρώτη φάση το επόμενο διάστημα στις τάξεις του ΠΑΟΚ θα γίνουν συζητήσεις που θα αφορούν το οικονομικό κομμάτι και εννοείται και το αγωνιστικό.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα