Το... ξεπέταγμα του Κακαρούδη

Ο Κώστας Κακαρούδης κόντρα σε Βέντσπιλς και Κηφισιά αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ, είχε την πρωτιά στις ασίστ ενώ ήταν δεύτερος στο σύστημα αξιολόγησης. Διαβάστε αναλυτικά.

Το... ξεπέταγμα του Κακαρούδη

Πολύ καλός ο Κώστας Κακαρούδης στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ... Το πόσο χρήσιμος ήταν ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής στις νίκες απέναντι σε Βέντσπιλς και Κηφισιά, φαίνεται από τα νούμερα. Εχουμε και λέμε... Ο Κακαρούδης συνολικά πέτυχε 23 πόντους (10 απέναντι στους Λετονούς και 13 κόντρα στην ομάδα του Παπαθεοδώρου) αποτελώντας έτσι τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Τσόχλα) σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρωτιά για τον ίδιο και στις ασίστ... Ο Κακαρούδης έχει συνολικά έξι στα τελευταία δύο ματς, μια επίδοση που είναι παρόμοια και για τους Κάρτερ, Τσόχλα. Οσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης; Στα παιχνίδια με Βέντσπιλς και Κηφισιά, ο Κακαρούδης συγκέντρωσε συνολικά 27 βαθμούς και ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ πίσω από τον Τζούλιαν Βον που είχε συνολικά 33 βαθμούς. Αν μη τι άλλο, ο Ελληνας φόργουορντ έχει... ξεπεταχτεί στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον "Δικέφαλο".

Οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ απέναντι σε Βέντσπιλς και Κηφισιά:

Πόντοι (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Κακαρούδης 23 πόντοι (όσους έχει και ο Τσόχλας)

Σύστημα αξιολόγησης (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Βον 33 βαθμοί

2. Κακαρούδης 27 βαθμοί

Ασίστ (σύνολο στις δύο τελευταίες νίκες):

1. Κακαρούδης 6 ασίστ (όσες έχουν και οι Κάρτερ, Τσόχλας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK