Μήνυμα Βασιλειάδη σε Ιβάν: "Πως είναι στα ρωσικά το "είμαι ελεύθερος;"

Μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη έστειλε έμμεσα ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος έλυσε την Τετάρτη (17/6) το συμβόλαιό του με την Μάλαγα και φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Μήνυμα Βασιλειάδη σε Ιβάν: "Πως είναι στα ρωσικά το "είμαι ελεύθερος;"
Βασιλειάδης Μάλαγα

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι θετικός για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, αλλά αν αναλάβει την ΚΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης ή δώσει μια έξτρα βοήθεια, θα μπορεί να ασχοληθεί με τον Βασιλειάδη.

"Ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρωσικά;", έγραψε ο Έλληνας γκαρντ σε σχόλιο που έκανε μετά από φωτογραφία που "ανέβασε" o γυμναστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βασιλείου και έδειχνε όλη την ομάδα να πανηγυρίζει στο Παλέ την Τετάρτη.

Κάπως έτσι... έμμεσα ο Βασιλειάδης δηλώνει ανοιχτός να έρθει στον ΠΑΟΚ μέσω της βοήθειας του Σαββίδη. Να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες ο εκπρόσωπος του θα έχει συζητήσεις με διάφορες ομάδες της Ισπανίας καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της συγκεκριμένης χώρας για τον Βασιλειάδη.

Διαβάστε ακόμη:

Ελεύθερος ο Βασιλειάδης από τη Μάλαγα

News 24/7

24MEDIA NETWORK