To Summer League και τα τηλεοπτικά

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου το ποιοι παίκτες θα δώσουν τελικά το παρών στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Σε αυτό θα βρεθεί τον Ιούλιο (από τις 11/7 έως τις 21/7) ο Νίκος Σταυρόπουλος και θα τσεκάρει νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

To Summer League και τα τηλεοπτικά
INTIME

Ετσι το μυαλό είναι στην λίστα παικτών που θα αρχίσει να διαμορφώνεται σιγά-σιγά για το συγκεκριμένο Summer League. Ο Σταυρόπουλος κατά την διάρκεια τις χρονιάς παρακολουθούσε καλαθοσφαιριστές και για τον ΠΑΟΚ έχει ενδιαφέρον το αν κάποιοι από αυτούς θα βρεθούν στο Λας Βέγκας.

Υπέγραψε ο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

"Κλείνει" το τυπικό κομμάτι όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών μετά τη συμφωνία των ομάδων με την Nova για τα επόμενα δύο χρόνια (για την ακρίβεια 1+1). Την Παρασκευή (26/6) ξεκίνησε η διαδικασία των υπογραφών από τους συλλόγους και μέσα σε αυτούς είναι φυσικά και ο ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να βάζει την υπογραφή της στη σχετική συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι.

Ως γνωστόν ο "Δικέφαλος" μέσω του Μπάνε Πρέλεβιτς έχει κάνει σαφές πως εφόσον το 2017 δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση με την συμμετοχή όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, τότε ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μόνος του στο ζήτημα των τηλεοπτικών.

Ο Μαρκόπουλος και ο... Τζόρτζεβιτς

Τέλος το γεγονός πως ο Παναθηναικός συμφώνησε οριστικά με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι κάτι... θετικό για τον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Σούλη Μαρκόπουλο και γενικώς στον "Δικέφαλο δεν θεωρούν πως θα υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK