Το θέμα Κοντομηνά και οι χορηγίες

Η επαφή που θα έχει ο Μάνος Μαλέλης με τον Δημήτρη Κοντομηνά αναφορικά με την βοήθεια προς τον ΠΑΟΚ και το σημαντικό τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σχετικά με το ζήτημα των χορηγιών.

Το θέμα Κοντομηνά και οι χορηγίες
Κοντομηνάς

Ο Μάνος Μαλέλης προσπαθεί συνεχώς για το deal διάφορων χορηγών με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ , αλλά το να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν εξαρτάται από αυτόν.

Υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, αυτό είναι απόλυτα λογικό να επηρεάζει εκπροσώπους εταιριών και εκτιμάται πως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι με τις χορηγίες.

Για κάποιο διάστημα ο Μαλέλης θα βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ στη μέση υπάρχει πάντα και το θέμα του τραπεζικού συστήματος μετά τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα, ζήτημα που επηρεάζει πολλούς επιχειρηματίες αναφορικά με το αν μπορούν να "δώσουν" χορηγίες σε ομάδες.

Οσο για το θέμα του Δημήτρη Κοντομηνά; Θα γίνει συζήτηση του Μαλέλη με τον γνωστό επιχειρηματία σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Η εκτίμηση που έχει ο Μαλέλης είναι πως θα βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε ο Κοντομηνάς να συνεχίζει να βοηθά τον "δικέφαλο", όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK