Το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ και αυτοί που μένουν

Στο προσκήνιο οι παραμονές των παικτών στον ΠΑΟΚ. Ο Δέδας υπολογίζεται κανονικό, ενώ πιθανόν θα "τελειώσει" το ζήτημα των Οντουμ και Κακαρούδη. Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ τη Δευτέρα ο Πρέλεβιτς.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ και αυτοί που μένουν

Στον ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη σημασία στο τι θα γίνει με το θέμα των τηλεοπτικών, το οποίο θα συζητηθεί την Δευτέρα σε Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και στο οποίο παραβρεθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Στους "ασπρόμαυρους" αναλόγως με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν, θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ.

Στα αγωνιστικά υπάρχουν τα ανοικτά ζητήματα με τις ανανεώσεις.

Για τον Γιώργο Δέδα υπάρχει η λεπτομέρεια ότι μέσω μιας οψιόν (ως τις 30 του Ιούνη) ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Πάντως στον "Δικέφαλο" είναι θετικοί.

Καλή άποψη υπάρχει και για τον Κακαρούδη, ο οποίος πιθανόν θα παραμείνει.

Σχετικά με τον Οντουμ, έχουμε αναφέρει πως υπάρχει υπάρχει η εκτίμηση πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, εκτός αν έχει στα χέρια του υψηλή προσφορά και αλλάξουν τα δεδομένα.

Πιθανόν το επόμενο διάστημα να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις με τους Οντουμ και Κακαρούδη (για τις ανανεώσεις) για να "κλείσει" το θέμα τους.

Η περίπτωση των Λάνγκφορντ και Μπρέμερ είναι διαφορετική γιατί έχουν υψηλό κασέ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα ασχοληθεί με τον Αθηναίου (δεν είναι φθηνός) αν αυτός δεν μείνει στην ΑΕΚ. Τέλος από την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρχουν εξελίξεις με τον Σκορδίλη (μέσα στην άνοιξη είχαμε αποκαλύψει το όνομά του και υπάρχει επαφή με τον ατζέντη του).

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα