Το βατό πρόγραμμα και η... ανάκαμψη

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχει η δυνατότητα ο "Δικέφαλος" με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα στο πρωτάθλημα μέχρι να "έρθει" ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Το βατό πρόγραμμα και η... ανάκαμψη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε ένα... τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχοντας τέσσερις σερί ήττες. Η μία ήταν... εκτός προγράμματος καθώς ήταν το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κηφισιά ενώ για τις άλλες υπήρχε το "ελαφρυντικό" του δύσκολου προγράμματος αφού υπήρχαν τα εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Αρη αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Ο "Δικέφαλος" άρχισε πλέον να "μαζεύει" θετικά αποτελέσματα, αυτό με τον Αρκαδικό ήταν το τρίτο συνεχόμενο και στο εξής υπάρχει αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα για τους "ασπρόμαυρους".

Γι' αυτό και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως με εξαίρεση στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο "Δικέφαλος" (εφόσον είναι προσεκτικός) μπορεί να κερδίσει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι να "έρθει" αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που θα γίνει για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ετσι υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου (την Κυριακή έχει ρεπό και την Δευτέρα επιστρέφει στις προπονήσεις) να "πάει" ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να αρχίσει να ανακάμπτει.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό:

Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Λαύριο - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα

Κόροιβος - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Καβάλα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κηφισιά - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Αρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK