Τσακαλέρης: "Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Μάρκοβιτς"

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, που την περασμένη σεζόν είχε συμπαίκτη στον Πανελευσινιακό τον Νίκολα Μάρκοβιτς, μας μιλάει για τον Σέρβο που ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ.

Τσακαλέρης: "Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Μάρκοβιτς"
Τσακαλέρης-Μάρκοβιτς-Πανελευσινιακός

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης γνωρίζει καλά τι... εστί Νίκολα Μάρκοβιτς (26, 2.08μ.) καθώς τον είχε συμπαίκτη την περασμένη σεζόν στον Πανελευσινιακό.

Μιλήσαμε με τον Έλληνα παίκτη για τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ από την Τετάρτη (με την προσθήκη του 26χρονου παίκτη και εφόσον ο "Δικέφαλος" δεν κινηθεί άμεσα για την παραμονή του -πιο έμπειρου σε σχέση με τον Μάρκοβιτς - Κώστα Κακαρούδη, ο τελευταίος δεν θα περιμένει... εσαεί τους "ασπρόμαυρους").

"Δυνατό σημείο του η άμυνα"

"Είναι τεσσάρι. Μπορεί να σουτάρει από έξω... Είναι πολύ καλός στα ριμπάουντ και μπορεί να προσφέρει σε αυτά. Πέρυσι βοήθησε επιθετικά ενώ είναι καλό παιδί εντός και εκτός γηπέδου", μας ανέφερε ο Τσακαλέρης για τον Μάρκοβιτς και όσον αφορά το δυνατό σημείο του Σέρβου, τόνισε: "Η άμυνα... Αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Πέρυσι σε εμάς (σ.σ. στον Πανελευσινιακό) έπαιρνε πάντως σκοράρισμα, κάτι που δεν έκανε τόσο όταν έπαιζε στον ΚΑΟΔ".

"Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής"

Επιθετικά τι μπορεί να κάνει ο Μάρκοβιτς; "Θα δώσει λύσεις στην επίθεση, έχει το τρίποντο αλλά και το ντράιβ. Μπορεί να βοηθήσει μέσα και έξω από το τρίποντο, έχει καλό σουτ. Είναι καλός αμυντικός αλλά έχει την δυνατότητα να προσφέρει και επιθετικά".

Ο Σέρβος τις τρεις προηγούμενες σεζόν έπαιξε στην Ραντνίσκι, στην Βοϊβοντίνα, στον ΚΑΟΔ και στον Πανελευσινιακό, ομάδες πολύ... μικρότερες σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί άραγε να προσαρμοστεί σε έναν σύλλογο του επιπέδου του "Δικεφάλου";

"Είναι ακόμη 26 ετών. Είναι πολύ καλός και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι σαν... Έλληνας. Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ", είπε ο Τσακαλέρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK