Τώρα θα κριθεί ο Κλάντον, αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ελ Αμίν

Οι καλές εμφανίσεις του Κιθ Κλάντον ήταν έως τώρα απέναντι σε ομάδες δεύτερης ταχύτητας και το σενάριο παραμονής. Τι θα καταφέρει τώρα που ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.

Τώρα θα κριθεί ο Κλάντον, αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ελ Αμίν
Kλάντον ΠΑΟΚ

Απέναντι στο Λαύριο ο Κιθ Κλάντον είχε τρία λάθη και έμεινε άποντος σε οκτώ λεπτά. Αυτό βέβαια ήταν το πρώτο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ έχοντας μετρημένες προπονήσεις. Κόντρα στην Καβάλα, στον Κόροιβο και στα Τρίκαλα, ο Αμερικανός είχε μέσο όρο 10,3 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Περνάει πλέον από το μυαλό των επικεφαλής η προοπτική ανανέωσης, είναι πάντως σίγουρο πως οι όποιες σκέψεις θα μετατεθούν για μετά τον α' γύρο των πλέι οφ, δεδομένου ότι οι τρεις εμφανίσεις έγιναν απέναντι σε ομάδες που πάλευαν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ουσιαστικά ο Κλάντον τώρα θα μετρήσει το... μπόι του απέναντι σε μια δυνατή ΑΕΚ και ποιοτικούς ψηλούς.

Θα προφυλαχτεί ο Ντούβνιακ

Στο ματς με την Καβάλα ο Ούρος Ντούβνιακ γύρισε το δεξί του πόδι και θα κάνει θεραπεία ενώ αναμένεται να προφυλαχτεί από κάποιες προπονήσεις.

Σκέψεις για του χρόνου

Κατά τα άλλα, στον ΠΑΟΚ κοιτούν και για την νέα σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ. Ενας παίκτης που δεν περνά απαρατήρητος είναι ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν που έχει ανεβάσει επίπεδο την Κηφισιά, ενώ είχε προηγηθεί η εξαιρετική σεζόν του στον Απόλλων Πάτρας.

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη που είναι στη Θεσσαλονίκη, από τον ΠΑΟΚ δεν αναφέρουν κάτι περί επαφής μαζί του.

Ίσως προκύψει βέβαια κάτι τη Δευτέρα, όταν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα συναντηθούν και θα συζητήσουν για θέματα της ομάδας, αφού δουν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος βόλεϊ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK