Βασιλειάδης με... ρεκόρ 13 αγώνων

Ο Βασιλειάδης με τους 24 βαθμούς στο ranking κόντρα στον Κόροιβο έκανε προσωπικό ρεκόρ σχετικά με τα τελευταία 13 ματς της Basket League που έπαιξε ενώ ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση στο πρωτάθλημα.

Βασιλειάδης με... ρεκόρ 13 αγώνων
Βασιλειάδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά του Κώστα Βασιλειάδη στην νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κόροιβο. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε 17 πόντους στο ημίχρονο του αγώνα ξεπερνώντας μάλιστα τον μέσο όρο πόντων που είχε στο πρωτάθλημα καθώς πριν το ματς του Σαββάτου είχε 14 πόντους ανά παιχνίδι. Προς το τέλος του αγώνα ο Βασιλειάδης διαμόρφωσε το 80-74, τρίποντο με το οποίο ο "Δικέφαλος" έβαλε τις βάσεις για την νίκη απέναντι στο σύνολο του Χάρη Μαρκόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε 24 βαθμούς στο ranking και αυτή η επίδοση αποτελεί γι' αυτόν ρεκόρ και είναι η καλύτερή του αναφορικά με τα τελευταία 13 ματς της Basket League που έχει παίξει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αρκαδικό που έγινε στις 28/11/2015 ο Βασιλειάδης ποτέ δεν έφτασε τους 24 βαθμούς (στο σύστημα αξιολόγησης) που είχε στο ματς με τον Κόροιβο, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως στο μεσοδιάστημα έχασε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού.

Επίσης με αυτούς τους 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ο ίδιος ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση στη Basket League αφού τόσους είχε και στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (64-59 νίκη για τον ΠΑΟΚ), στις 14/11/2015.

News 24/7

24MEDIA NETWORK