Βασιλειάδης: "Θα βοηθήσει πολύ ο Σχορτσιανίτης"

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή των συνδέσμων του ΠΑΟΚ για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, το κακό ξεκίνημα του "Δικεφάλου" αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Βασιλειάδης: "Θα βοηθήσει πολύ ο Σχορτσιανίτης"
Βασιλειάδης ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος. Υπήρχε αγάπη και η προσμονή να γυρίσω πίσω, να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ".

Για τις τέσσερις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Είναι άβολα. Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε συνεχόμενα ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα παιχνίδι... Την Δευτέρα έρχεται ο Ολυμπιακός. Σιγά-σιγά πρέπει να σκεφτούμε δίχως πίεση και το τι φταίει. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα".

Για το ότι η ομάδα καθυστέρησε να αποκτήσει σέντερ: "Το να πάρεις κάτι βιαστικά, είναι κακό. Αν έρθει ο Σχορτσιανίτης είναι ό,τι το καλύτερο. Θα βοηθήσει πολύ και είναι παίκτης Ευρωλίγκας. Το θέμα είναι να κάνουμε μια καλή χημεία και να βγάλουμε στο γήπεδο ένα καλό αποτέλεσμα και όχι να χάνεις 20-30 πόντους όπως έγινε με την Μπεσίκτας".

Για το ότι ο κόσμος στήριξε την ομάδα παρά την κακή εμφάνιση με την Μπεσίκτας: "Υπήρχε χειροκρότημα. Φτάσαμε το ματς ως τους 9 πόντους και μπορούσαμε κι άλλο να γυρίσουμε τα ματς. Και γιατί όχι να κερδίζαμε μετά".

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: "Θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να ήμουν".

Για το αν έκανε λάθος που ήρθε στον ΠΑΟΚ: "Οχι. Λάθος γιατί; Αυτό το βγάζουμε έξω. Σίγουρα προβληματισμός υπάρχει για το άδειο γήπεδο. Αλλά σε κάθε ματς, βλέπω περισσότερο κόσμο. Η ομάδα θέλει στήριξη".

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να παίξει στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: "Ελπίζεις να πας τελικό, άσχετα αν ο αντίπαλος σου είναι δυνατός. Το θέμα είναι να είσαι κοντά στο σκορ και ποτέ δεν ξέρεις. Χρειάζεται το βήμα παραπάνω. Αυτό είπα όταν ήρθα".

Για το σχέδιο της FIBA και αν αυτό μπορεί να είναι καλό για το μπάσκετ: "Πάλι θα πάρουν ομάδες επιλεκτικά και έτσι εμείς θα μείνουμε απ' έξω και θα παίζουμε στο Eurocup".

Για το εντός ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό: "Πάντα υπάρχει ελπίδα. Πιστεύω θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς και να είμαστε κοντά στο σκορ. Οχι όπως με την Μπεσίκτας. Πρέπει είμαστε επιθετικοί σε ό,τι κάνουμε στο γήπεδο".

Για τον Κώστας Χαραλαμπίδη: "Μακάρι να είμαι όπως είναι αυτός στα 39 του. Τον περιμένουμε στην ομάδα. Εχει αρχίσει το τρέξιμο. Νομίζω τον Δεκέμβρη ή τον Ιανουάριο θα μπορεί να βοηθήσει".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Εύχομαι να πάρει την ομάδα ο Σαββίδης και επιτέλους ο ΠΑΟΚ να παλεύει για τον τελικό πρωταθλήματος".

Για το αν η ομάδα μπορεί να ανακάμψει μετά το κακό ξεκίνημα: "Η ομάδα θα πάρει την ανηφόρα και όταν πάρουμε ρυθμό, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν".

Για τις προτάσεις που είχε: "Είχα προτάσεις αλλά από ομάδες άλλων χωρών. Υπήρχε μια συζήτηση για τον Ολυμπιακό αλλά έμεινε εκεί. Ηθελα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω. Οταν έφυγα, το όνειρό μου ήταν να γυρίσω πίσω. Θέλω η ομάδα να είναι ψηλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο".

Για το δύσκολο πρόγραμμα: "Φεύγουμε την Τρίτη πρωί για το ματς με την Αβτοντορ. Γυρίζουμε μετά την Πέμπτη για να παίξουμε εκτός έδρας με το Ρέθυμνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Tέλος ο Μπάλαμπαν από τον ΠΑΟΚ

"Ο Σοφοκλής βάζει το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα"

Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις Σχορτσιανίτη-ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK