Βασιλειάδης: "Το γεμάτο γήπεδο και η φανέλα Πρέλεβιτς"

Ο Κώστας Βασιλειάδης ζήτησε γεμάτο "Παλατάκι" στον αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε πως θα έπρεπε να κρεμαστεί στο γήπεδο η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς

Βασιλειάδης: "Το γεμάτο γήπεδο και η φανέλα Πρέλεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών και το τμήμα μπάσκετ. Ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου", Κώστας Βασιλειάδης είπε:

Για το πώς έγινε φίλος του ΠΑΟΚ: "ΠΑΟΚ δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι. Ούτε πρωταθλήματα έζησα, ούτε Κύπελλο. Μια φορά πήγα στο γήπεδο και τελείωσε".

Για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: "Εζησα εποχές με γεμάτο και άδειο γήπεδο, όπως τώρα. Ελπίζω το Σάββατο (σ.σ. στον αγώνα με την ΑΕΚ) ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο γιατί θέλουμε την νίκη για να περάσουμε την επόμενη φάση των πλέι οφ".

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς τον οποίο είχε παλαιότερα προπονητή: "Ο Πρέλεβιτς με βοήθησε πραγματικά. Με έκανε να μην φοβάμαι ποτέ και τον ευχαριστώ πολύ. Αυτή η φανέλα έπρεπε να κρεμαστεί εδώ και χρόνια".

Πρέλεβιτς: "Είχα ξυριστεί γιατί θα βγάζαμε πολλές φωτογραφίες".

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπογράμμισε για την κατάκτηση του Κύπελλο Κόρατς το 1994: "Είχα ξυριστεί γιατί είχα μετά πως θα βγάζαμε πολλές φωτογραφίες".

Για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ: "Την σεζόν 1987-88 ήμουν αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία".

Για το αύριο του ΠΑΟΚ: "Εγώ είμαι πάντα αισιόδοξος...".

Μαρκόπουλος: "Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να φέρει μεγάλες επιτυχίες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: "Είναι μια μεγάλη ομάδα και οικογένεια ο ΠΑΟΚ. Οταν είσαι μέρος αυτής της ομάδας, νιώθεις κάτι πολύ δυνατό. Από άποψη επιτυχιών η κορυφαία στιγμή ήταν το Κύπελλο Κόρατς με την Στεφανέλ. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να φέρει μεγάλες επιτυχίες και αυτό που περιμένουν φίλαθλοι, έναν τίτλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK