Βασιλειάδης VS Oλυμπιακός

Ο εντός έδρας αγώνας (2/11, 18.00) με τον Ολυμπιακό (πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου που δεν "πατάει" καλά στα τελευταία ματς) "πλησιάζει" και σίγουρα ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο τελευταίος με την φανέλα του "Δικεφάλου" έχει "ζήσει" πολλά τέτοια "δυνατά" παιχνίδια και σε αρκετά από αυτά πρωταγωνίστησε. Ας σταθούμε τι έκανε σε εντός έδρας νίκες (για το πρωτάθλημα) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό...

Βασιλειάδης VS Oλυμπιακός

Στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" που έγινε την σεζόν 2004-05, ο Βασιλειάδης είχε πετύχει 19 πόντους βοηθώντας πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ ώστε να κερδίσει με 83-73. Συγκεκριμένα είχε 4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/3 βολές ενώ είχε "κατεβάσει" οχτώ ριμπάουντ και είχε δώσει δύο ασίστ. Πολύ καλός ήταν και στην εντός έδρας νίκη (74-70) κόντρα στον Ολυμπιακό την σεζόν 2003-04. Είχε 14 πόντους με 1/2 δίποντα, 4/11 τρίποντα, έδωσε δύο ασίστ και πήρε πέντε ριμπάουντ.

Βάρος στο να μην "τρέξει" ο Ολυμπιακός

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν τρομερά δύσκολο έργο καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ποιοτική ομάδα και ο "Δικέφαλος" ακόμη "ψάχνεται". Στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως δεν θα πρέπει να αφήσουν το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι του και έτσι θέλουν να βάλουν "φρένο" στο να μην έχουν την δυνατότητα να "τρέξουν" οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στις τάξεις του οποίου υπάρχει ο Γιάννης Αθηναίου με τον οποίο "φλέρταρε" ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι (μάλιστα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής βρέθηκε αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ όμως το γεγονός πως γι' αυτόν ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός, τον έκανε τελικά να επιλέξει τους "ερυθρόλευκους") αλλά και ο Μιχάλης Τσαιρέλης που πέρασε με επιτυχία από τον "Δικέφαλο" τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 (είχε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πολλά ματς).

Για τον Ελληνα φόργουορντ υπάρχει άριστη άποψη στον ΠΑΟΚ και εάν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν συνεχίσει στους Πειραιώτες, υπάρχει πιθανότητα ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί μαζί του (φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Τσαιρέλης είναι μια... ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη για τον ΠΑΟΚ αφού για τον τελευταίο στους "ασπρόμαυρους" στάζουν μέλι). Βέβαια το κασέ του πλέον είναι υψηλό αλλά με πιθανή "είσοδο" του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ, θα μπορεί ο "Δικέφαλος" να κινηθεί πιο... άνετα στα μεταγραφικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK