Βον: "Δεν φοβόμαστε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό"

Ο Τζούλιαν Βον αναφέρθηκε στα ματς που "έρχονται" για τον ΠΑΟΚ κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενώ μίλησε και για την νίκη επί του Πανιωνίου.

Βον: "Δεν φοβόμαστε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, o Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ είπε: "Τα δύο παιχνίδια μας με τον Πανιώνιο ήταν δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, γιατί ουσιαστικά αγωνίστηκαν δύο διαφορετικές ομάδες, σε διαφορετική χρονική στιγμή. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από ορισμένα άσχημα παιχνίδια αλλά και τις ήττες που είχαμε στο τελευταίο διάστημα".

Συνεχίζοντας, τόνισε για την συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και για την... νέα αρχή μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο: "Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας στο Eurocup, μένουμε πλέον συγκεντρωμένοι μόνο στο πρωτάθλημα. Τελείωσε και το Κύπελλο που μας στοίχισε πολύ, έχουμε πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα και αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε πολύ για να έρθει η νίκη. Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος προς αυτή την κατεύθυνση που έχουμε για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν".

Για τα ματς με Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και Ολυμπιακό (εντός έδρας), ανέφερε: "Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, με δύο ομάδες της Ευρωλίγκας. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Eurocup, αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό δύο φορές, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φοβηθούμε αυτά τα ματς. Είμαστε νομίζω έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο μέχρι να έρθουν αυτά τα παιχνίδια για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK