Βουτσίτσεβιτς: "Υπέροχος παίκτης ο Βασιλειάδης"

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκόραν Βουτσίτσεβιτς που είδε τα φιλικά του "Δικεφάλου" στην Σερβία, αναφέρεται στον Κώστα Βασιλειάδη αλλά και στους Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Μαρκόπουλο

Βουτσίτσεβιτς: "Υπέροχος παίκτης ο Βασιλειάδης"
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/9) είχαν την ευκαιρία να τα πουν με έναν... παλιό γνώριμο, τον Γκόραν Βουτσίτσεβιτς ο οποίος έπαιξε στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2013-14. Στο ματς με την Τράμπζονσπορ, ο Σέρβος βρέθηκε στον γήπεδο ενώ είχε παρακολουθήσει και το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που έγινε το Σάββατο (τα δύο ματς έγιναν στην Σερβία για το τουρνουά Mega Leks Cup).

"Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ..."

Επικοινωνήσαμε με τον Σέρβο και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τα φετινά αποκτήματα της ομάδας ( Τέπιτς, Βασιλειάδης, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς). "Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Ο Τέπιτς είναι ένας υπέροχος παίκτης, το ίδιο και ο Βασιλειάδης που έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

Ολοι περιμένουν από αυτούς μεγάλα πράγματα φέτος. Ο Ντούβνιακ είναι καλός σκόρερ και καλός σουτέρ τριών πόντων. Ο Μάρκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τον ΠΑΟΚ στο Eurocup αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα...", μας είπε.

"Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, ο Σούλης επιμένει σε αυτήν"

Οσο για το αμυντικό κομμάτι και το βάρος που δίνει στον συγκεκριμένο τομέα ο Σούλης Μαρκόπουλος (ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μέσο όρο 64 πόντους απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ); "Ο Σούλης (σ.σ. Μαρκόπουλος) είναι προπονητής που επιμένει στην δυνατή και στην καλή άμυνα. Τα πάντα ξεκινούν από αυτήν", υπογράμμισε ο Βουτσίτσεβιτς.

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν δυνατό σέντερ"

Ο ίδιος μίλησε και για την ανάγκη απόκτησης ενός δυνατού σέντερ... "Η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη με όγκο. Εναν δυνατό σέντερ για τα ριμπάουντ και την άμυνα". Τέλος τον ρωτήσαμε αν ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν; "Είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό. Το ρόστερ ακόμη δεν έκλεισε. Η ΑΕΚ και ο Αρης έχουν καλούς παίκτες", απάντησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK