"Xάλασε" τις αμυντικές του επιδόσεις ο ΠΑΟΚ

Ο μέσος όρος πόντων που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναικό αυξήθηκε περίπου κατά 15 πόντους σε σχέση με τον μέσο όρο στα 9 ματς που προηγήθηκαν αυτών κόντρα στους "πράσινους".

"Xάλασε" τις αμυντικές του επιδόσεις ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στο παιχνίδι της Πέμπτης ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε παράπονα για την διαιτησία ενώ είναι γεγονός πως αυτή δεν άρεσε στον ΠΑΟΚ ούτε στο ματς της Τρίτης, αν και σε αυτό οι "ασπρόμαυροι" είχαν κάκιστη απόδοση στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στους δύο αγώνες, πάντως, ο κόουτς του "Δικεφάλου" παραδέχτηκε πως αμυντικά υπήρξαν προβλήματα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος στον συγκεκριμένο τομέα είναι γεγονός πως είναι "πεσμένος" στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό σε σχέση με τους 9 αγώνες που δόθηκαν πριν τις "μάχες" με τους "πράσινους".

Στους 9 αγώνες (κόντρα σε Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Πατρών, Κηφισιά, Κολοσσό, ΑΕΚ, Τρίκαλα και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ με το Ρέθυμνο) που είχε δώσει ο "Δικέφαλος" πριν αντιμετωπίσει το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου, είχε οχτώ νίκες παίρνοντας σε κάποια ματς αρκετές βοήθειες από την άμυνά του. Μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια ο "Δικέφαλος" δέχτηκε μέσο όρο 64,4 πόντους.

Στους δύο αγώνες με τον Παναθηναικό υπήρχε μια αύξηση περίπου 15 πόντων καθώς ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μέσο όρο 79 πόντους. Παραγωγικά, βέβαια, ο "Δικέφαλος" με τους "πράσινους" έμεινε σε χαμηλά επίπεδα (59,5 πόντους μέσο όρο) αλλά σε κάθε περίπτωση αμυντικά στο ματς της Τρίτης (2/6) με το "τριφύλλι" θα πρέπει να υπάρχει βελτίωση αφού μέσω της καλής άμυνας ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "γονατίσει" τους "πράσινους" στον αγώνα που έγινε στις 04/01 στο "Παλατάκι" έχοντας δεχτεί μόνο 54 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK