Χαμόγελα για τον Μπρέμερ

Στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με την γρήγορη προσαρμογή του Τζέι Αρ Μπρέμερ και θεωρούν ότι εκτός του εκτελεστικού κομματιού, θα βοηθήσει και δημιουργικά καθώς δείχνει να έχει καθαρό μυαλό στις επιλογές του.

Χαμόγελα για τον Μπρέμερ

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ πέτυχε 11 πόντους στο ματς με την Κηφισιά και γενικότερα ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι του Σαββάτου. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν χαμόγελα για τον Αμερικανό καθώς θεωρούν πως έχει προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα ενώ δεν στέκονται αποκλειστικά στο εκτελεστικό κομμάτι. Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως ο Μπρέμερ διαθέτει καθαρό μυαλό στην επίθεση, ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ δημιουργικά καθώς "ψάχνει" την καλύτερη δυνατή επιλογή και μην έχοντας τη διάθεση να πάρει... τραβηγμένες προσπάθειες.

Πάνω στο πώς "συμπεριφέρεται" ο Αμερικανός στο δημιουργικό κομμάτι "μένουν" αρκετά στον "Δικέφαλο" θεωρώντας παράλληλα πως και εκτελεστικά θα προσφέρει ο Μπρέμερ μιας και θα "ανέβει" κι άλλο παίρνοντας περισσότερα σουτ. Στο μεταξύ, την Δευτέρα υπάρχουν δύο προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ η ΚΑΕ αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το θέμα της επανάληψης του αγώνα με τον Αρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK