Χάνει Παναθηναϊκό ο Βασιλειάδης

Όπως αναμενόταν ο Κώστας Βασιλειάδης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στον ΠΑΟΚ περιμένουν την Παρασκευή (19/2) για να δουν σε τι κατάσταση είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ο Κώστας Βασιλειάδης δεν υπολογίζεται για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (21/2) Ουσιαστικά πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς μετά τις εξετάσεις που έκανε για τις ενοχλήσεις στο πέλμα και βάσει των ιατρικών εκτιμήσεων από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να "μπει" στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα αναφορικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν την προπόνηση της Παρασκευής (19/2) για να φανεί σε τι κατάσταση είναι ο "Σόφο" για τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Την Παρασκευή, επίσης, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση κι άλλων παικτών (θυμίζουμε πως ο Δέδας είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Μάρκοβιτς πρόβλημα στη μέση, έστω κι αν αγωνίστηκαν απέναντι στον Κολοσσό) και αν προκύψουν νέα προβλήματα. Την Πέμπτη έγινε προβολή βίντεο ενώ υπήρχε προπόνηση αποκατάστασης και οι περισσότεροι παίκτες έκαναν προληπτικά θεραπεία.

Σχετικά με τον Βασιλειάδη να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ο παίκτης να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι (27/2) με τον Αρκαδικό (πιθανόν αυτό θα γίνει). Πέραν του Σχορτσανίτη που την Παρασκευή θα φανεί το πώς θα νιώθει στην προπόνηση, στον ΠΑΟΚ για την ώρα δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία αναφορικά με την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα