Χάνει τον ΚΑΟΔ ο Οντουμ

Την Παρασκευή ο Τζέικ Οντουμ πονούσε πολύ και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τον ΚΑΟΔ.

Χάνει τον ΚΑΟΔ ο Οντουμ

Παρόλα αυτά ο Αμερικάνος πλέι μέικερ θα βρεθεί στη Δράμα με την αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει για το εκτός έδρας ματς με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν που θα διεξαχθεί στο Κράσνονταρ στις 28 Οκτωβρίου.

Είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε για το ματς με τον ΚΑΟΔ, στάθηκε και στην απουσία του Οντουμ.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε: " Ο ΚΑΟΔ όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος. Έχει παίκτες που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο, έχουν μεγάλη επιθυμία για το αποτέλεσμα, πιέζουν στην άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από τον αγώνα του Κυπέλλου, αφού έχει περάσει καιρός από τότε και σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι καλύτερος. Θέλουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, να κάνουμε και αρκετά πράγματα διαφορετικά μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή μάλιστα που θα υπάρχει και μία απουσία για μας, ενός βασικού παίκτη".

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η παρουσίαση της στοιχηματικής εταιρίας που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και στο Eurocup.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, τονίζοντας: " Ευχαριστώ την εταιρία για τη χορηγία σε μια στιγμή που είχαμε τα έξοδα του Eurocup. Ελπίζουμε να είναι αρχή μια συνεργασίας. Εδώ και χρόνια υπάρχουν ομάδες που έχουν στοιχηματική εταιρία. Έχουμε μια σχέση χορηγίας και εκεί τελειώνει η σχέση μας".

Για την παρουσία του Σαββίδη στο "Παλατάκι": " Αυτή η συνέντευξη είναι για το χορηγό. Να μην κάνουμε ερωτήσεις εκτός θέματος".

Ο Γιώργος Δέδας είπε: " Ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλο όνομα έχει ο ΠΑΟΚ. Χαιρόμαστε που μια νεοσύστατη εταιρία μπορεί να μεγαλώσει μέσω του ΠΑΟΚ και σέβεται το πόσο μεγάλο μέγεθος είμαστε".

Ο Αντώνης Σαμπολίδης (εκπρόσωπος της εταιρίας) σχολίασε: " Χαιρόμαστε που είμαστε χορηγοί. Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Έχουμε δραστηριότητες σε πολλές χώρες και τα γραφεία μας είναι στην Μάλτα. Αυτό που μας διακρίνει είναι πως έχουμε ιδιόκτητο λογισμικό. Έχουμε εύκολο σάιτ. έχουμε τα μεγαλύτερα μπόνους. Θέλουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο βόλει και μετά έγινε η πρόταση για το μπάσκετ. Έγινε πρόταση μέχρι και για όνομα του γηπέδου και για χορηγία στο πρωτάθλημα για του χρόνου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK