Χάνεται για τον ΠΑΟΚ ο Χάτσερ, χάθηκε ο Μπουθ

Στην Τουρκία αναφέρονται στην προοπτική συνεργασίας του Γουίλιαμ Χάτσερ με την Ουσάκ. Τέλος η περίπτωση του Νέιθαν Μπουθ για τον ΠΑΟΚ.

Χάνεται για τον ΠΑΟΚ ο Χάτσερ, χάθηκε ο Μπουθ
Χάτσερ ΠΑΟΚ

Το γεγονός πως ο Γουίλιαμ Χάτσερ έκανε εξαιρετική χρονιά στη Basket League είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει πολύ το κασέ του και στην παρούσα φάση να μοιάζει απλησίαστος για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Στον παίκτη έχει μεταφερθεί πως υπάρχει επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν, αντιλήφθηκαν πάντως στον "Δικέφαλο" πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ.

Μάλιστα στην Τουρκία ("haberturk.com") γράφηκε τη Δευτέρα (27/6) πως υπάρχει προοπτική συνεργασίας του Χάτσερ με την Ουσάκ. Για τον Αμερικανό έχουν ενδιαφερθεί διάφορες ομάδες και αν επιβεβαιωθούν όσα γράφουν στο εξωτερικό, θα γίνει "Τούρκος" για την επόμενη σεζόν.

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΘ

Εν τω μεταξύ, ο Νέιθαν Μπουθ (22, 2μ06), που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ μετά την επίσκεψη του Σταυρόπουλο στο Portsmouth Invitational Tournament, χάθηκε οριστικά, αφού κατέληξε στην ιταλική Πιστόια.

Στο Portsmouth Invitational Tournament ο Αμερικανός είχε 11.3 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά αγώνα

Κατά τ' άλλα στον ΠΑΟΚ εκτιμάται πως την Τρίτη ή την Τετάρτη ο Μιλένκο Τέπιτς είτε θα απαντήσει θετικά στην πρόταση του "Δικεφάλου" είτε θα ζητήσει παράταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK