Χάτσερ ο πρώτος στόχος για ΠΑΟΚ, προς εξωτερικό ο Σαλούστρος

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ είναι ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ για την περιφέρεια. Την προοπτική του εξωτερικού έχει στο μυαλό του ο Χρήστος Σαλούστρος, για τον οποίο ενδιαφέρονται και ελληνικές ομάδες.

Χάτσερ ο πρώτος στόχος για ΠΑΟΚ, προς εξωτερικό ο Σαλούστρος
Χάτσερ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για ξένο γκαρντ και στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Ουίλιαμ Χάτσερ.

Το όνομά του είχε απασχολήσει από το καλοκαίρι και άνοιξε ήδη δίαυλος επικοινωνίας με τον εκπρόσωπό του. "Μίλησαμε χθες αλλά και σήμερα. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να ξεπεραστεί η δυσκολία στο οικονομικό", μας είπε ο εκπρόσωπός του Χάρης Παπαδόπουλος.

Για τον παίκτη υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό σκέλος.

Σκέφτεται το εξωτερικό ο Σαλούστρος

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Σαλούστρος, που ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα ομάδα, έχει ήδη δεχθεί κρούση από συλλόγους της Α1. Ωστόσο ο ίδιος προτιμάει το εξωτερικό. Σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα εκτός Ελλάδας, θα παίξει εκτός συνόρων.

Αν δεν γίνει αυτό, ο "Σαλού" θα συνεχίσει εντός των τειχών. Είναι αυτονόητο πως οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον παίκτη, αφού ενημερώθηκε μόλις τρεις μέρες πριν από το τζάμπολ. Το σενάριο του δανεισμού δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει γιατί ο Σαλούστρος στη παρούσα φάση δεν είναι θετικός.

Για τον "Σαλού" υπάρχει πολύ καλή άποψη από στελέχη της ομάδας που θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο παίκτης "πληρώνει" το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" έχει αδυναμίες στο "1" και πρέπει να "θυσιαστεί". Υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό -για την ώρα- ενδεχόμενο για ανατροπή των δεδομένων, ωστόσο η εντύπωση που δόθηκε την Τετάρτη είναι πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK