"Χτενίζει" την αγορά για Αμερικανούς

Οι συζητήσεις σε ό,τι αφορά τους Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές στους οποίους έχει ρίξει το βάρος του ο ΠΑΟΚ και η αναμονή για να πέσουν τα κασέ.

"Χτενίζει" την αγορά για Αμερικανούς

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί για τα καλά στους Αμερικανούς. Τουλάχιστον αυτό τονίζεται στον "Δικέφαλο" καθώς "χτενίζουν" την αγορά "κοιτώντας" διάφορους παίκτες από τις ΗΠΑ.

Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" γίνονται καθημερινές συζητήσεις για το θέμα των Αμερικανών, αυτές συνεχίστηκαν και την Παρασκευή (24/6) στο "Παλατάκι" και στον "Δικέφαλο" περιμένουν πλέον να γίνουν πιο λογικές οι οικονομικές απαιτήσεις ορισμένων παικτών για να "τρέξει" ευκολότερα το θέμα τους.

Μέχρι το τέλος του Ιούνη στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να "κλείσουν" κάποιες συμφωνίες αλλά αυτό φυσικά εξαρτάται από το οικονομικό, με τον "Δικέφαλο" στην παρούσα φάση να μην μπορεί να ξοδέψει πολλά λεφτά.

Στο μεταξύ ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ ασχολείται έντονα με έναν νεαρό του Μαντουλίδη, τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ