Χώρος μπάσκετ με... όνομα Τέπιτς

Το όνομα του Μιλένκο Τέπιτς θα "φέρει" χώρος με ανακαινισμένα γήπεδα μπάσκετ στην πόλη Ομπρένοβατς. Διαβάστε αναλυτικά

Χώρος μπάσκετ με... όνομα Τέπιτς

Από πλημμύρες είχε ταλαιπωρηθεί παλαιότερα η πόλη Ομπρένοβατς της Σερβίας και σε αυτήν όπως γράφεται στο εξωτερικό, μέσω της εταιρείας "Mozzart" θα υπάρχει πλέον ένα χώρος στην πόλη με ανακαινισμένα γήπεδα μπάσκετ. Αυτός ο χώρος θα "φέρει" το όνομα του Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος είπε:

"Ελπίζω οι περισσότερες εταιρείες να μιμηθούν την "Μοzzart" βοηθώντας στην ανασυγκρότηση διάφορων χώρων όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά και άλλων εγκαταστάσεων στην Σερβία". Στο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται πως ο 29χρονος παίκτης "είναι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για το ότι ένας χώρος στην Σερβία θα έχει το όνομά του".

Στην ιστοσελίδα mozzartsport.com υπάρχει και μια μικρή αναφορά για το μέλλον του παίκτη και γράφεται η πιθανότητα αυτός να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα