Υπολογίζεται ο Μπάλαμπαν ενόψει Αρη

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στην διάθεσή του τον Ντάρκο Μπάλαμπαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Υπολογίζεται ο Μπάλαμπαν ενόψει Αρη

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει κάποια απουσία στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Αρη. Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Παρασκευής και υπολογίζεται για τον αγώνα με τους "κίτρινους".

Ο Σέρβος σέντερ δεν είχε προπονηθεί την Πέμπτη, καθώς είχε ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που υπέστη μετά το ματς με την Ζολνόκι.

Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στον Σούλη Μαρκόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα. Μοναδικό αγκάθι η ταλαιπωρία και η κούραση από την επιστροφή της αποστολής του "Δικεφάλου" στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με την Ζενίτ (ο αγώνας έγινε το βράδυ της Τετάρτης και η αποστολή του ΠΑΟΚ γύρισε την Πέμπτη μετά τις 16.00).

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ