Πάτερ Χρήστος: "Βγάλτε τρέλα για τον ΠΑΟΚ!"

Ο Πάτερ Χρήστος, γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και μιλώντας στους παίκτες, παλιούς και νέους, τόνισε πως πρέπει να δίνουν και την ψυχή τους για τον "Δικέφαλο".

Πάτερ Χρήστος: "Βγάλτε τρέλα για τον ΠΑΟΚ!"

Αγιασμός είχε στο πρόγραμμα της Τετάρτης στο "Παλατάκι" και ο Πάτερ Χρήστος, γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, προσεκλήθη να τελέσει το μυστήριο.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει σε όλην ομάδα λέγοντας πως " κάθε φορά που σας βλέπω από κοντά ή και από την τηλεόραση, οι προσευχές μου είναι μαζί σας. Να έχετε υγεία και να παλεύετε για τον ΠΑΟΚ και κάθε φορά που βγαίνετε στο γήπεδο να δίνετε την ψυχή σας και να βγάζετε και λίγη τρέλα. Το μπάσκετ μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους και θέλουμε να επαναληφθούν αυτά που ζήσαμε. Χαίρομαι που είναι εδώ, στη διοίκηση, άνθρωποι που ήταν στην ομάδα και σαν σπουδαίοι αθλητές, αλλά είμαι ευγνώμων ιδιαίτερα που βλέπω κάθε χρόνο εδώ τον κόουτς Μαρκόπουλο".

Σχολίασε δε με θετικό τρόπο την ασπρόμαυρη εικόνα του γηπέδου, προτού "προπονηθεί" για λίγο με τους παίκτες.

"Έχω πολύ αγάπη για τον ΠΑΟΚ"

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε πως ο Κλιφ Λέβινγκστον θα δώσει το "παρών" στο επετειακό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, ένα ματς που θα γίνει στις 9/9 στο "Παλατάκι" για τα 90χρόνα του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε: " Θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά για τα 90ά γενέθλια του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να σας δω στο εορταστικό παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Έχω πολύ αγάπη στην καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚάρα για πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK